Skip to the content

CIB - wspieramy firmy z rynku spożywczego

42 215 11 19

kontakt@cib.pabianice.pl

ciblogo darklogo light
  • Home
  • Produkty
    • Czekolada
    • Proszki kakaowe
    • Surowce kakaowe
    • Owoce
  • Baza wiedzy
    • Blog
    • Raporty rynkowe
  • O nas
  • Kontakt
  • Angielski
  • Polski
POROZMAWIAJ Z DORADCĄ
cib
  • Home
  • Produkty
    • Czekolada
    • Proszki kakaowe
    • Surowce kakaowe
    • Owoce
  • Baza wiedzy
    • Blog
    • Raporty rynkowe
  • O nas
  • Kontakt
  • Angielski
  • Polski
POROZMAWIAJ Z DORADCĄ
cib
  • Angielski
  • Polski
  • Home
  • Produkty
    • Czekolada
    • Proszki kakaowe
    • Surowce kakaowe
    • Owoce
  • Baza wiedzy
    • Blog
    • Raporty rynkowe
  • O nas
  • Kontakt

Czekolada

Wyświetlanie wszystkich wyników: 13

  • Dark chocolate 43% 45/50/5/526 NF
    Dowiedz się więcej
    Dark chocolate 43% 45/50/5/526 NF
  • Dark chocolate 44% 46/51/26 SF
    Dowiedz się więcej
    Dark chocolate 44% 46/51/26 SF
  • Dark chocolate 44% 46/54/27 SF
    Dowiedz się więcej
    Dark chocolate 44% 46/54/27 SF
  • Dark chocolate 50% 52/48/28 SF
    Dowiedz się więcej
    Dark chocolate 50% 52/48/28 SF
  • Dark chocolate or dark chocolate couverture 48% 50/50/32 NV
    Dowiedz się więcej
    Dark chocolate or dark chocolate couverture 48% 50/50/32 NV
  • Dark chocolate or dark chocolate couverture 54% 56/44/35 NV
    Dowiedz się więcej
    Dark chocolate or dark chocolate couverture 54% 56/44/35 NV
  • Dark chocolate or dark chocolate couverture 71% 75/25/40 NV
    Dowiedz się więcej
    Dark chocolate or dark chocolate couverture 71% 75/25/40 NV
  • Milk chocolate M26NV
    Dowiedz się więcej
    Milk chocolate M26NV
  • Milk chocolate M27SF
    Dowiedz się więcej
    Milk chocolate M27SF
  • Milk chocolate with quality indication VM30NV
    Dowiedz się więcej
    Milk chocolate with quality indication VM30NV
  • White chocolate 40/50/5/26 NF
    Dowiedz się więcej
    White chocolate 40/50/5/26 NF
  • White chocolate W27NV
    Dowiedz się więcej
    White chocolate W27NV
  • White chocolate with carmel
    Dowiedz się więcej
    White chocolate with carmel
Kategorie
  • Czekolada
  • Owoce
  • Proszki kakaowe
  • Surowce kakaowe
Ostatnio dodane
  • Deodorised Cocoa Butter V-200
    Deodorised Cocoa Butter V-200
  • Cocoa Mass V-100
    Cocoa Mass V-100
  • ALKALIZED COCOA POWDER " TULIP 535"
    ALKALIZED COCOA POWDER " TULIP 535"
Tagi

banan biała czekolada czekolada czekolada deserowa czekolada mleczna kakao kuwertura czekoladowa mango marakuja masło kakaowe miazga kakaowa owoce polska proszki kakaowe puree owocowe

  • Czekolada
  • Proszki kakaowe
  • Surowce kakaowe
  • Owoce
  • O nas
42 215 11 19
kontakt@cib.pabianice.pl
w

CIB - wspieramy firmy z rynku spożywczego

Współpracujemy z firmami działającymi w branży cukierniczej, piekarnictwie, lodziarstwie i mleczarstwie.

    Biuro Handlowe:
    ul. Żeromskiego 17,
    95-200 Pabianice
    42 215 11 19
    kontakt@cib.pabianice.pl
    Sprzedaż:
    ul. Żeromskiego 17,
    95-200 Pabianice
    42 215 11 19
    kontakt@cib.pabianice.pl
    Magazyn:
    Rohlig SUUS
    Nowy Józefów 65F,
    94-406 Łódź
    42 690 407 692

    Baza wiedzy

    Polityka prywatności

    © 2023 CIB | Created by Viral Code & Crevo

    w

    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit eiusmod tempor

    w

    leroux@qodeinteractive.com

    Wycena